Un mod rapid de obtine o bautura inspirationala sau relaxanta, pentru diferite momente ale zilei: fie pentru timpul singur petrecut in cautarea inspiratiei si a linistii interioare, fie impreuna cu cineva drag sau ca bautura perfecta pentru a servi oaspetii.
De asemenea BARISTA CHAI CLASSIC este un ingredient nelipsit la orice bar sau restaurant care doreste sa isi surprinda clientii cu bauturi inedite.
Preparare simpla: se amesteca in parti egale BARISTA CHAI CLASSIC , la alegere cu lapte, suc de mere sau lapte vegetal. Perfect atat pentru varianta de bauturi fierbinti, sau cu gheata.
Mod de preparare: Agitati bine inainte de utilizare! Incalziti si amestecati Barista Classic Chai cu lapte sau alternativa vegana (½ lapte spumat sau altenativa vegana, ½ Barista Classic Chai cald). Serviti cu lapte spumat si putina scortisoara (optional).
Incercati si aceste variante delicioase:
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros. Dupa deschidere se pastreaza in frigider si se consuma in termen de 5 zile.
Ingrediente: infuzie de mirodenii* (apa, scortisoara*, ghimbir*, piper negru*, cardamom*, cuisoare*), zahar brut din trestie*, suc de lamaie*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura non-UE.
De peste 40 de ani, Yogi Tea produce ceaiuri delicioase din ierburi si condimente, bazate pe retete unice de ceaiuri ayurvedice, care promoveaza starea de bine.
Radacinile Yogi Tea provin din invataturile ayurvedice de peste 3000 de ani, care ne invata despre echilibriul dintre corp, minte si suflet. In anii 1960, traditiile Ayurveda si yoga au fost prezentate pentru prima data lumii.
Yogi Bhajan, un maestru al Kundalini Yoga, a fost pionierul acestui stil de viata holistic, care incuraja oamenii sa traiasca un stil de viata fericit, sanatos si constient.
In 1969, Yogi Bhajan a venit in Occident si a adus cu el toate cunostintele sale despre Ayurveda. Acesta preda invataturile sale despre viata holistica studentilor sai si ii servea cu un amestec aromatic de ceai cu mirodenii, pe care il numea “ceai Yogi”.
Acest amestec unic de ceai ayurvedic se bazeaza pe o reteta originala a lui Yogi Bhajan si contine scortisoara, cardamon, ghimbir, cuisoare si piper negru. A fost vandut pentru prima data in Europa in 1970, iar in 1987 a devenit oficial brandul Yogi Tea.
Astazi oamenii din intreaga lume se bucura de amestecurile speciale din peste 80 de plante si mirodenii cultivate oraganic, care dau celor 44 de sortimente Yogi Tea aroma lor inconfundabila.
Principiile Yogi TEA:
- gustul minunat este esential, dar nu suficient. Daca ceaiul nu are un gust minunat si nu te face sa te simti minunat, atunci nu il vom face!
- Gandim inainte de a amesteca si coace! Cum vor lucra retetele noastre cu corpul si mintea?
- Combinatiile creative pot optimiza ceea ce natura are de oferit.
- Ori de cate ori este posibil, lucram cu intreguri, nu cu parti. Nu adaugam vitamina C. Adaugam coacaza indiana, care este in mod natural foarte bogata in vitamina C.
Vrei sa vezi mai multe produse de la Yogi Tea? Click aici!