Ghimbirul bio este folosit în mod tradițional pentru greață și s-a dovedit benefic în diverse probleme digestive. Face mai multe feluri de mâncare mai ușor de digerat și este un ingredient clasic în curry și chai.
Ulei esential de ghimbir bio nu este la fel de iute ca ghimbirul proaspăt și, prin urmare, este foarte potrivită pentru persoanele care nu doresc să mănânce foarte picant.
În brutăria de Crăciun, ghimbirul este folosit în mod tradițional și pentru turtă dulce, dar se potrivește foarte bine și în băuturile calde, limonade, cocktailuri, orez și supe.
Ghimbirul merge bine cu portocala, mandarina și lămâia.
Tip de extracție: distilarea cu abur
Utilizare: 1-2 picături de Ulei esential de ghimbir bio Baldini pe 1 linguriță de miere pentru o infuzie de ceai aromat. Aromele organice Baldini sunt ideale și pentru condimentarea și aromarea sosurilor, deserturilor și produselor de patiserie.
Vă rugăm să rețineți: nu utilizați uleiuri esențiale nediluate. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu băgați în ochi sau mucoase.
Produs organic
Ingrediente: ulei de ghimbir ecologic
* provine din agricultura ecologica
Raporteaza informatii incorecteAromele organice Baldini sunt ideale și pentru condimentarea și aromarea sosurilor, deserturilor și produselor de patiserie.
Vrei sa vezi mai multe produse de la Baldini? Click aici!