Din cele mai vechi timpuri, anasonul a fost utilizat ca un condiment şi agent de aromatizare pentru produse alimentare şi băuturi. În India anasonul este de asemenea folosit ca un odorizant de gură şi agent digestiv. Proprietăţile medicinale ale acestei plante erau cunoscute cu mult timp în urmă , în Egiptul Antic, Grecia și Roma. Uleiul esenţial de anason este extras prin distilare cu vapori din fructe uscate de anason, Pimpinella anisum. Uleiul esenţial de anason este toxic pentru insecte şi animale mai mici, prin urmare, mirosul ţine insectele la distanţă. Din acest motiv, acest ulei poate fi utilizat pentru a alunga insectele prin utilizarea acestuia în fumigene, vaporizatoare şi spray-uri. Poate stimula circulaţia şi sistemul nervos făcând activitatea creierului mai activă şi mai alertă.
INGREDIENTE: ILLICIUM VERUM FRUIT OIL, LIMONENE, LINALOOL.
100% NATURAL
Ţara de origine: China
Utilizare: Băi aromatice: 4-6 picături în cada de baie; masaj: se diluează 10-15 picături în 50 ml bază de ulei vegetal; pentru parfumarea încăperilor, soluțiilor de curățenie, șervetelor, așternurilor: 5-10 picături în 100 ml vaporizator sau spray pe bază de apă.
PROPRIETATI -aromatizant, puternic, stimulator.
PREZENTARE - 10 ml. sticlă brună cu picurător.
Raporteaza informatii incorecteTrio Verde este brandul romanesc al unei game largi de uleiuri si unturi vegetale pentru uz cosmetic - ingrijire intensiva pentru fata, corp, par si unghii.
Uleiurile Trio Verde sunt 100% naturale fiind obtinute prin 2 metode:
- presare la rece (uleiuri virgine)
- presare mecanica (fara solventi de extractie)
Termenul "virgin" folosit pentru descrierea lor defineste faptul ca extractia a avut loc la rece printr-un proces exclusiv mecanic, fara solvent, purificat prin mijloace fizice, nefolosindu-se nici un proces de rafinare chimica sau fizica.
Termenul "crud" folosit pentru descrierea uleiurilor brute, indiferent de metoda de extractie utilizata, semnifica prezenta unui procent de acizi grasi liberi (aciditate), putina umiditate si impuritati care dau un aspect tulbure si o culoare: verde (clorofila), rosu (caroten), galben sau maro, in functie de fructe sau de seminte.
Aceste caracteristici ar putea fi eliminate doar printr-un proces de rafinare.
Gama cuprinde uleiuri pure de migdale dulci, jojoba, avocado si unturi precum shea, cacao sau cocos.
Vrei sa vezi mai multe produse de la Trio Verde? Click aici!